Menü

Miért válassz kézműves csempét, kézműves termékeket

2017. szeptember 23
9815
Miért válassz kézműves csempét, kézműves termékeket

Nemrég akadtam egy idézetre az interneten, mely nagyon jól leírja, mit várhattok, mit kaphattok akkor, ha megtiszteltek egy művészt, kézművest azzal, hogy az általa készített terméket vásároljátok meg.  Az idézet szerzője leírja, hogy egy kézműves termék mellé, megkapjátok a művész kísérletezéssel, bukással és sikerekkel töltött óráit, szívének, lelkének egy darabját. Ez teljes mértékben igaz és ettől lesz egy ilyen termék számotokra is sokkal értékesebb.

Mi magunk is rengeteg időt töltünk azzal, hogy választékunkban mindenki megtalálja saját ízlésének megfelelő darabokat. Mintáink folyamatosan bővülnek. Készülnek színmintáink, hogy lássátok mennyi árnyalat közül választhattok. A kézműves csempék nagy előnye, hogy a termék csak Neked készül, és óriási szabadságot kapsz formák, színek terén.

Stúdiónkban, egy személyes találkozás alkalmával, együtt gondolkodunk, együtt tervezgetünk és találjuk ki azt a formát és színvilágot, melyet elképzeltél, mely a te konyhádra, a te fürdőszobádra készül, szinte korlátok nélkül.

A boltok kínálatában rendkívül sok csempével találkozhatsz, melyek az aktuális trendekhez igazodnak, de ezek a csempék a futószalagon készültek, tömegben gyártják és egy valami teljességgel hiányzik belőlük, ez pedig az egyediség. Biztosan sokszor kötöttél már kompromisszumot, biztosan vásároltál már olyan terméket, ami már majdnem jó. A kézműves csempéknél nincs szükség arra, hogy feladd az elképzeléseidet.

Most egy olyan munkán dolgozunk, ahol a tulajdonos íves felületet szeretne burkolni. Ilyenkor a szalonban vásárolt csempét a burkoló több csíkra vágja, így hozza ki a megvalósítani kívánt ívet. Mi ezt nem szerettük volna, hiszen a vegyes minta akkor szép, ha minden darabon sértetlen a minta, ezért készítettünk olyan csempét, amely az adott ívhez igazodik. Ez csak egy példa, de ebből is látszik, hogy ha kézműves terméket vásárolsz, a készítő mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a megvásárolt daraboknál ne kelljen a már majdnem jóhoz igazodni, hanem - az adott anyag korlátain belül - minden esetben talál számodra megfelelő megoldást, hisz ennek a kulcsa az ő kezében van.

A csempék színe is mindig nagy fejtörést okoz egy lakásfelújításkor. Elképzelünk egy árnyalatot, de a boltok kínálata szegényes, hiszen mindig az adott trendet követik, mely nem minden esetben találkozik elképzeléseinkkel. Műhelyünkben bármilyen színben, árnyalatban kérheted a csempéket, rengeteg lehetőség van. Az oldalra feltöltött színek mellett, rengeteg árnyalatot ki tudunk keverni, akár egy falon belül is. Mostanában kezdtük feltölteni bemutató termünket olyan csempékkel, melyeken egy adott szín és annak árnyalatai is megtalálhatók. Ezen a képen láthatjátok, mi minden lehetséges egy fajta kék felhasználásával és ebben a színben még ennél is több lehetőség van egyéb árnyalatokkal keverve.